Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر _گروه فرهنگ: صنعت بازی‌های ویدویی، صنعتی ۶۰ ساله است که در طی سپری شدن این سال‌ها، در زمینه‌های مختلفی رشد کرده و امروزه یکی از سود آورترین صنعت‌ها محسوب می‌شود. چنین صنعتی مطمئناً دارای جایگاه‌های شغلی متعددی است که هر کدام از جایگاه‌ها و پست‌های شغلی در نوع خود دارای گرایش‌های متفاوتی هستند و همین تقسیم‌بندی گرایش‌ها در هر جایگاه، باعث تقسیم وظایف در تیم‌های بزرگ و پرجمعیت تولیدی می‌شود تا درنهایت به رشد و منفعت همه تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان صنعت بیانجامد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه گفت‌وگوی یکی از بازی‌سازان یا خبرگزاری مهر می‌آید:

بهنام کاشانی مدیرعامل و ایده پرداز بازی‌های رایانه‌ای، درباره فعالیت‌ها و آثاری که در این زمینه خلق کرده است، می‌گوید: ما ۲ بازی اصلی برای مارکت ایران در کافه بازار داریم که یکی از آنها بازی بوم هست و دیگری بازی نینجا کوییز که هر دو این بازی‌ها آنلاین بوده و هم زمان و شرکت ما جزو اولین شرکت‌هایی بوده که از ۴ سال پیش توانسته بازی‌های آنلاین را تولید کند. داستان بازی بوم به این شکل است که ۲ نفر به چالشی جالب در خصوص رساندن مفهوم کلمه‌ای به نفر روبه‌رو تلاش می‌کنند که آن را نقاشی کنند و طرف مقابل نیز تلاش دارند که در کوتاه‌ترین مدت ممکن حدس بزند. بازی نینجا کوییز نیز همان گونه که از اسم آن مشخص هست یک بازی تمام عیار با سرعت و امکانات بسیار بالا با سبک تریویا یا کوییز است که کاربران آنلاین و همزمان به چالش کشیده می‌شوند.

او درباره استقبال مخاطبان ادامه می‌دهد: این بازی سبک جدیدی از بازی‌های کوییز را با کیفیتی بالا به مخاطبان ارائه می‌کند و نسبتاً استقبال خوبی از آن شده و بیش از ۳۰ هزار بازی کن روی این بازی هستند. هم اکنون در حال تولید نسخه ios این بازی و همچنین اعمال بهبودها و آپدیت‌های جدید روی آن هستیم.

این بازی‌ساز و تولیدکننده بازی‌های رایانه‌ای درباره اینکه به مارکت‌های خارجی فکر می‌کند تا بازی‌هایش را در معرض مخطبان بین‌المللی قرار دهد، می‌گوید: برنامه ما برای آینده مارکت‌های بین‌الملل هستند و در حال تولید بازی‌هایی با زبان انگلیسی هستیم که بتوانیم آنها را در مارکت بین‌المللی منتشر کنیم و حتی درآمد ارزی داشته باشیم.

قطعاً در حال حاضر بازار خارجی اولویت برای ما است ولی هر دو بازار جذابیت‌های خود را دارند و به نظر من بهترین حالت این است که با بهره‌گیری از تجربه کار در بازار داخلی تولید محصولات با کیفیت برای بازار بین‌الملل را داشته باشیم.

او درباره سامانه حمایتی می‌گوید: سامانه همگرا به نظر بنده حرکت بسیار مثبت و رو به جلویی است و جای این نوع حمایت‌ها در کشور بسیار خالی بود چرا که صنعت تولید گیم یک صنعت جوان و بسیار نیازمند حمایت است که در صورت تحقق این مهم این صنعت سودآوری بسیار بالایی می‌تواند برای کشور داشته باشد. پیشنهاد من قدرت و سرعت دادن به سامانه‌هایی این شکلی است.

او در پاسخ به این سوال که تحریم دست بازی‌سازان را بسته و محدودیت‌های بسیاری را برای آنان ایجاد کرده است در این زمینه چه راه‌کارهایی وجود دارد، ادامه می‌دهد: پیشنهاد من همکاری با شرکت‌های بین‌المللی و ایجاد راه‌های واسطی بین جوان‌های ایرانی و مارکت بین‌المللی است. خود ما در این رابطه شرکتی در کشور فنلاند برای پابلیش و توسعه گیم احداث کرده‌ایم و در حال کار و راه اندازی بر روی آن هستیم. در رابطه با کم شدن اثر تحریم‌ها بهترین کار تعامل با دیگر کشورها است.

کاشانی درباره اینکه بیشتر به بازار داخلی فکر می‌کند یا خارجی، ادامه می‌دهد: قطعاً در حال حاضر بازار خارجی اولویت برای ما است ولی هر دو بازار جذابیت‌های خود را دارند و به نظر من بهترین حالت این است که با بهره‌گیری از تجربه کار در بازار داخلی تولید محصولات با کیفیت برای بازار بین‌الملل را داشته باشیم.

این بازی‌ساز می‌گوید: قطعاً بسیاری از بازی‌های خوش ساخت و با کیفیت ایرانی می‌توانند در بازار خارجی به رقابت بپردازند و شانس بسیار خوبی برای موفقیت دارند ولی می‌بایست با پشتکار و تلاش و آنالیز فراوان ملزومات کار، بازار بین‎الملل را به دست آورند و کیفیت و موارد مورد نظر را با دقت بسیار زیادی فراهم کنند. چرا که بسیاری از اقلیم و موارد مورد نیاز متفاوت با بازار داخل ایران است.

کاشانی درباره استفاده از المان‌های فرهنگی در بازی‌هایی که می‌سازد، می‌گوید: فرهنگ و هنر ایرانی بخشی از ذهن و فکر و خون هر ایرانی است و این طرز فکر و فرهنگ در محصولات تولید شده هر مجموعه ایرانی نیز نمود دارد. ما در بازی‌هایی که داشتیم سعی کردیم با در نظر گرفتن استانداردهای جهانی فرهنگ و سلیقه ایرانی را نیز در نظر داشته باشیم. در آخرین بازی که داریم بازی نینجا کوییز می‌شود به بخشی برای کری خواندن با لهجه‌های مختلف ایرانی برای حریف اشاره کرد که رقابت را بیش از پیش جذاب می‌کند.

کد خبر 5038779 مریم علی بابایی

منبع: مهر

کلیدواژه: بازی رایانه ای ایرانی فنلاند صنایع فرهنگی چهل سالگی دفاع مقدس هفته دفاع مقدس ترجمه گردشگری رایزنی فرهنگی موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران تازه های نشر دفاع مقدس انتشارات سروش پرویز قاسمی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دفاع مقدس جنگ تحمیلی تجدید چاپ انتشارات سوره مهر داشته باشیم بین المللی بین الملل بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۱۵۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی بعد از ظهر پنجشنبه در شورای اداری میامی به میزبانی فرمانداری ضمن اشاره به ضرورت رفع مشکلات مردم بیان کرد: دغدغه مسئولان ما باید این باشد که بتوانند کاری برای مردم انجام دهند تلاش برای حل مشکلات مردم می‌تواند بر مبنای عبادت ثبت شود و این در صورتی است که فرد برای برآورده کردن حاجت مردم جامعه پای در میدان کار بگذارد.

وی افزود: در روایت‌ها آمده که اگر فردی حاجتی از کسی برآورده کند با هر قدمی که بر می‌دارد خداوند برایش ده‌ها حسنه می‌نویسد و ده گناه او هم پاک می‌شود و ده برابر آن را در زندگی اش می‌بیند.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه شهرستان میامی شرایط ویژه ای دارد چرا که این شهرستان به تازگی ارتقا پیدا کرده و در نتیجه باید مسئولان در این شهرستان بیشتر تلاش کنند، تاکید کرد: یکی از مسائلی که باید در میامی بسیار مورد توجه قرار گیرد تسهیل گری دولتی‌ها است.

مطیعی افزود: این شایسته نیست که سرمایه گذاری برای یک مجوز ماه‌ها معطل بماند. گاهی آنقدر برای یک سرمایه گذار مشکل ایجاد می‌شود که عطای کار را به لقایش می بخشد و این درست نیست لذا شهرستان میامی ظرفیت کم ندارد اما باید موضوعات مرتبط با توسعه این شهرستان پیگیر شود.

وی افزود: شهرستان میامی دارای ظرفیت‌های عظیم است برای مثال در یک روستا که پیش از این جلسه از آن بازدید کردیم شاهد تولید روزانه ۲۷ تن شیر هستیم و این نشان از ظرفیت‌های عظیم روستاهای شهرستان است. چرا یک سرمایه گذار نباید بر روی چنین ظرفیت‌هایی سرمایه گذاری و این محصولات را فرآوری کند تا شاهد ایجاد ارزش افزوده بیشتر باشیم؟ ایجاد کارخانه‌های فرآوری و شرکت‌های تعاونی روستایی که مرکز تولید لبنیات، معدن، تولید پیراهن، صنایع دستی و … می‌تواند به توسعه شهرستان میامی کمک کند.

امام جمعه سمنان در ادامه گفت: نیاز است که تولیدی‌های ما در بخش‌های مختلف در مقابل جاده کریدور اصلی تهران - مشهد در شهرستان میامی مغازه‌ها و فروشگاه‌هایی را ایجاد کنند تا مسافران از محصولات شهرستان خرید کنند.

مطیعی با بیان اینکه امروز شاهد هستیم که روستای محمد آباد میامی پیراهن‌هایی تولید می‌شود که بعضاً با برندهای خارجی در بازار عرضه می‌شود لذا این سوال پیش می‌آید که چرا نباید پول حاصل از این تولیدات در شهرستان باشد؟ گفت: اگر بتوان تعاونی‌های روستایی در زمینه تولید پیراهن راه اندازی شود می‌توان از روستاییان در زمینه تولید بهره گیری و در نتیجه وضعیت اقتصادی را بهبود داد زیرا ظرفیت‌های عظیم اقتصادی در شهرستان میامی وجود دارد.

کد خبر 6095305

دیگر خبرها

  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • ارتقای نظام شایستگی در بخش عمومی ومهار تورم در مجلس موردتوجه باشد
  • خروجی اکسپو فرصتی برای پیگیری قراردادهای تجاری مناسب بین کشورهاست
  • دستور روسیه برای افزایش تولید تسلیحات
  • ارتقای نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • جهش تولید بیانگر ارتقای فرهنگ/لزوم توجه به امنیت معیشت مردم
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال