Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین؛ فضاهای بی‌دفاع شهری به منظور تقویت زیرساخت های ورزشی، تفریحی و خدمات‌رسانی مطلوب به شهروندان به مرکز بازی‌های فکری تبدیل شدند. «مهدی صالحی» با اعلام این خبر گفت: «یک واحد ساختمان نیمه کاره رها شده به فضای بی‌دفاع شهری تبدیل شده بود و نارضایتی شهروندان را به همراه داشت که با برنامه‌ریزی مدیریت شهری، مجموعه بازی‌های فکری جایگزین این فضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این طرح با مشارکت بخش خصوصی اجرا می‌شود و این مجموعه در ضلع شرقی بوستان شقایق مهر واقع شده که در آن امکاناتی همچون اتاق بازی (فرار) و کافه بازی رومیزی طراحی و احداث شده است.»



شستشو و پاکسازی نماهای شهری شمال شرق پایتخت

رنگ آمیزی، پاکسازی نماهای شهری در منطقه ۴ آغاز شده و ادامه دارد. "رضا معلم" معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه با اشاره به این خبر گفت: «همزمان با  رسیدگی ویژه به آراستگی شهری، نماهای شهری با رنگ و واتر جت‌ها شستشو شد. در این عملیات زوائد فیزیکی حذف، تبلیغات و دیوار نوشته‌های مازاد زدوده و نماهای شهری شستشو و آراسته شد.»


مناسب‌سازی ۷ هزار متر از معابر منطقه ۱۰ ویژه معلولان  

از ابتدای سال جاری ۷ هزار متر از معابر منطقه ۱۰ و ساختمان‌ها و بوستان‌ها برای معلولان مناسب سازی شد. «رضا شرفی» شهردار منطقه ۱۰ با بیان این خبر گفت : «مناسب‌سازی معابر و فضاهای عمومی برای بهره‌مندی توان‌یابان از امکانات امری ضروری است. همچنین عملیات مناسب‌سازی معابر در خیابان‌های قزوین، آزادی، امام خمینی (ره)، شهید نواب صفوی اجرا شده است. همچنین مناسب‌سازی بوستان‌های آئینه، زنجان و شهیدان باقری زند با احداث سرویس بهداشتی ویژه، نصب دستگاه‌های ورزشی و آبخوری ویژه معلولان از دیگر اقدامات صورت‌گرفته در سطح منطقه است.»

شناسایی و پلمب مراکز غیر مجاز پسماند خشک 

مرحله دوم طرح ضربتی جمع‌آوری، پلمپ و ساماندهی مراکز غیرمجاز پسماند خشک در منطقه ۱۲ به منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی در زمینه زباله‌گردی اجرا شد. «امیر یزدی»، شهردار منطقه ۱۲ با بیان این مطلب که زباله‌گردی در شأن پایتخت نیست، گفت: «به دنبال اجرای مرحله اول طرح ضربتی جمع‌آوری و پلمب ۵۴ باب مرکز غیرمجاز در دی‌ماه ۱۴۰۰ صورت گرفت که شاهد بازگشایی دوباره تعدادی از این مراکز و شروع به فعالیت تعدادی از آنها بودیم که به همین دلیل، مرحله دوم طرح ضربتی جمع‌آوری، پلمب و برخورد با مراکز غیرمجاز از روز چهارشنبه، ۴ اسفندماه با هماهنگی‌های انجام‌شده تعداد ۸ باب مرکز غیرمجاز در سطح محدوده ناحیه ۲ جمع‌آوری و پلمب شد. تعداد ۲۴ پرونده به همراه مستندات کامل از مراکز غیرمجاز در نواحی ۲، ۳ و ۴ که فک پلمب شده و دوباره شروع به فعالیت کرده بودند، به اداره حقوقی منطقه تحویل داده شد تا به منظور اقدام قضایی از طریق دادسرای ناحیه ۳۷ به پرونده آنها رسیدگی شود.»


اجرای طرح «هر محله یک پسماند مارکت» در سال آینده

طرح پسماند مارکت در قالب دریافت رسید خرید کالا به ازای تحویل پسماند خشک تعریف در منطقه ۱۷ اجرایی شد. «رضا شنگی» شهردار منطقه ۱۷ در این باره گفت: «طرح «پسماند مارکت» برای نخستین بار در سطح منطقه ۱۷ اجرا شد و شهروندان استقبال خوبی از این طرح داشتند. این طرح در ناحیه یک در خیابان شهید قفیلی، غرفه بازیافت آلاله و سوپرمارکت مقابل آن، در ناحیه ۲ در خیابان مسجد غرفه بازیافت سلامت و سوپرمارکت مقابل آن و در ناحیه ۳ در خیابان شهید شهسوار حقیقی جنوبی و غرفه بازیافت شهسوار و فروشگاه همجوار اجرا می‌شود و قرار است در سال ۱۴۰۱ با محوریت هر محله یک پسماند مارکت اجرا شود.»

 احداث سرپناه پایانه اتوبوسرانی متروی ایران خودرو

عملیات نصب سازه فلزی سر پناه ایستگاه های پایانه اتوبوسرانی متروی ایران خودرو در منطقه ۲۲ آغاز شده است. «سید فرهاد خدابخشی» معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۲۲ با اعلام این خبر گفت: «پروژه مسقف سازی پایانه اتوبوسرانی ایستگاه متروی ایران خودرو طی بازدید شهردار منطقه ۲۲ مورد بررسی و در دستور کار قرار گرفت و پس از اجرای فنداسیون و ساخت سازه اصلی پروژه از روز چهارشنبه انتقال سازه سقف و پایه‌ها به محل پایانه انجام و عملیات نصب پایه‌ها  آغاز شده است. براساس برنامه ریزی‌های به عمل آمده پیش بینی می‌شود عملیات تکمیل مسقف سازی ۲ سکوی این پایانه ظرف ۱۰ روز آینده تمام شود.»

کد خبر 660155 برچسب‌ها منطقه ۲۲ منطقه ۳ منطقه ۴ منطقه ۱۰ منطقه ۱۲ منطقه ۱۷ منطقه ۲

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: منطقه ۲۲ منطقه ۳ منطقه ۴ منطقه ۱۰ منطقه ۱۲ منطقه ۱۷ منطقه ۲ شهردار منطقه پسماند مارکت نماهای شهری خبر گفت مناسب سازی منطقه ۱۰ جمع آوری منطقه ۱۷ منطقه ۲۲ منطقه ۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۱۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است

رضا محمدی در حاشیه مراسم تکریم ۸۰۰ نفر از پاکبانان شهر تهران که به مناسبت روز جهانی کارگر برگزار شد، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: بی‌تردید امروز شهر تهران از پاریس تمیزتر است. در حال حاضر نظرسنجی درخصوص نظافت شهر تهران از مردم انجام نشده است؛ اما سامانه ۱۳۷ که سامانه‌ای نظارتی است نظرات مردم را منعکس می‌کند. از این منظر شاهد کاهش ۶۵ درصدی شکایت‌ها در حوزه پسماند هستیم.

وی افزود: از نگاه میدانی نیز با توجه به بهبود عوامل موثر در نظافت شهر شاهد بهبود وضعیت هستیم. یکی از مشکلات ما در حوزه جمع‌آوری پسماند معدل مدل ماشین‌آلات بود که از ۹۱ تا پایان اردیبهشت‌ماه سال جاری به ۱۴۰۰ خواهد رسید. این موضوع می‌تواند تاثیر بسزایی در کیفیت جمع‌آوری زباله داشته باشد. از سوی دیگر کف حقوق پاکبانان از ۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به ۱۲ میلیون تومان افزایش پیدا کرد تا به این ترتیب قدر این زحمتکشان بیشتر دیده شود.

محمدی تصریح کرد: بر اساس ابلاغیه وزارت کار سطح حقوق پاکبانان را افزایش دادیم و افزایش بیشتر نیز در دستور کار قرار گرفته است که اثرات آن را می‌توانیم در کف خیابان مشاهده کنیم. وضعیت شهر تهران در حوزه پسماند بهبود یافته، ولی ما همچنان راضی به این مقدار نیستیم.

وی تأکید کرد: در حال حاضر بالاترین امتیاز پیمانکاران در سطح مناطق ۷۵ از ۱۰۰ است که نشان می‌دهد همچنان جای کار وجود دارد البته پیمانکاری هم داریم که ۴۰ امتیاز کسب کرده است.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درخصوص وضعیت مخازن در سطح شهر گفت: سال گذشته ۳۳ درصد کل مخازن سطح شهر نوسازی شد. ۱۷ هزار مخزن جدید در سال گذشته در میان مناطق توزیع شد و در موضوع شستشو و نگهداشت مخازن با توجه به تبدیل شدن قرارداد‌ها به قرارداد‌های حجمی، قطعا از این پس وضعیت شستشوی مخازن بهتر خواهد شد.

محمدی در پاسخ به سوالی درخصوص قیمت خرید زباله خشک در اپلیکیشن نوماند، اظهار کرد: قیمت خرید زباله خشک در نوماند توسط پیمانکاران در دل قرارداد‌های بسته شده تعیین شده است پیمانکاران با توجه به هزینه‌های جمع‌آوری و حمل به این قیمت‌ها رسیده‌اند. بی‌تردید این پیمانکاران هزینه‌هایی دارند که افرادی که به صورت غیرمجاز خریداری می‌کنند بالاتر باشد؛ اما غیر از پیمانکار شهرداری هر کسی نسبت به خرید زباله ارزشمند اقدام کند، جرم است.

تنظیم پیش‌نویس قرارداد زباله‌سوز ۶ هزار تنی تهران تا دو هفته آینده 

وی درباره زباله‌سوز ۶ هزار تنی تهران نیز گفت: با توجه به اینکه انعقاد چنین قراردادی در کشور در این سطح برای اولین بار است شرکت‌های مشاور برای انعقاد این قرارداد نیاز به بررسی‌های بیشتر و اخذ مشاوره‌های فنی بیشتر داشتند؛ لذا مقرر شد از مجموعه‌های دانشگاهی و همچنین کارشناسان وزارت کشور استفاده کنیم. در این مسیر یک مشاور بین‌المللی نیز استخدام کردیم تا این قرارداد‌ها تنظیم شود. امیدواریم تا دو هفته آینده پیش‌نویس این قرارداد تنظیم شود.

موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد 

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در خصوص شیرابه و انتشار آن در هنگام حمل پسماند و در مجموعه آرادکوه، اظهار کرد: بیش از هفتاد سال است که در مجموعه آرادکوه زباله دفن می‌شود طبیعتا بوی نامطبوع در آنجا وجود دارد؛ لذا برنامه‌ریزی شده که به عنوان تنها راه حل آلودگی زیست محیطی و گاز متان موجود در آنجا استحصال این گاز انجام شود که منابع و اعتبارات در طرح جامع دیده شده و مقرر بود تا اسفندماه سال گذشته برای جذب سرمایه‌گذار اقدام شود که با یک ماه و نیم تأخیر در اردیبهشت‌ماه فراخوان جذب سرمایه‌گذار انجام خواهد شد. هر چند که این موضوع برای شهرداری تهران پرهزینه است؛ اما آن را به عنوان یک راه حل تمام کننده و حلقه پایانی مدیریت پسماند پذیرفته است. اما موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد و خوشبختانه دریاچه شیرابه‌ای که در گذشته وجود داشته امروز خشک شده و دیگر وجود ندارد.

محمدی درخصوص تعداد کاربران اپلیکیشن نوماند گفت: هدف‌گذاری که دنبال کردیم این بود که روزانه ۱۹۰۰ نفر در این اپلیکیشن ثبت‌نام کنند که در مجموع حدود ۴۲ هزار نفر می‌شد که در حال حاضر ۴۵ درصد از هدف‌گذاری ما محقق شده است و تبلیغات مویرگی برای افزایش تعداد کاربران نیز به صورت جدی دنبال می‌شود.

جاری شدن شیرابه از خودرو‌های حمل پسماند تخلف است 

وی در خصوص شیرابه‌ای که از خودرو‌های حمل پسماند بعضاً جاری می‌شود نیز تصریح کرد: تمام تلاش این است که بویژه در فصول گرم با نوسازی ناوگان که بخشی از آن مربوط به سیم‌تریلر‌ها می‌شود بتوانیم این موضوع را مدیریت کنیم. تعدادی از این خودرو‌ها در سال گذشته نوسازی و اورهال شدند و نظارت بر پیمانکار نیز در این حوزه به صورت جدی افزایش پیدا کرده است. اگر این موضوع در سطح شهر دیده می‌شود تخلف است و قطعا با آن برخورد خواهیم کرد.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران ادامه داد: مرکز تحقیق و پژوهشی به صورت مشترک با شهاب‌خودرو راه اندازی خواهیم کرد که ماشین‌هایی طراحی کنند که به صورت وکیوم شده به هیچ عنوان شیرابه از آن خارج نشود و به این ترتیب وضعیت بهبود پیدا کند.

محمدی درخصوص بکارگیری اتباع غیرمجاز در حوزه مدیریت پسماند گفت: بکارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد؛ اما از افراد زیر ۱۸ سال و اتباع غیرقانونی پیمانکاران نباید استفاده کنند و در صورت انجام این کار تخلف است و با آن برخورد می‌شود.

منبع: شهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • تسهیل در روند اجرای آزادراه شهید شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده
  • اجرای عملیات کف‌سازی بتنی پارکینگ‌های مجموعه خورشید شهر
  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه
  • ایمن‌سازی دیواره‌های سنگی کانال‌های مستعد ایجاد حادثه در سطح منطقه پنج ارومیه
  • اجرای محله محوری مسجد بنیان در ۵۵ منطقه اراک
  • تسهیل در روند اجرای بزرگراه شهید شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده
  • هوش مصنوعی چگونه به معماران و طراحان کمک می‌کند؟
  • مدیریت شهری شانس گرفته شده از مردم برای دوچرخه ها را دوباره به آنها برگرداند
  • ماز مارکت؛ بهترین سایت برای خرید کتاب کمک درسی
  • موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است